Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készlet CANON festékpatron utántöltő szett LEXMARK patron utántöltő készlet Hírlevél, amely Ezreket ér Önnek! Fizetünk Önnek azért, mert Ajánl Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!


Ha Ön eddig sokallta a HP, Canon patron árakat...
          ...Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR!

HP patron utántöltő készletek - Nyomtasson Ön is Ötödáron!
Olvassa végig, hogyan spórolhat meg
akár többszázezer Ft-ot
a következő évek során!


TUDTA, HOGY TINTASUGARAS NYOMTATÓJÁVAL
ÖTÖD- VAGY AKÁR TIZEDÁRON IS NYOMTATHATNA?

HOGY HOGYAN?   Tőlünk most megtudhatja!

 Olvassa el az UTÁNTÖLTÉS? MIÉRT? menüpontot!


HP, Canon patron töltéséhez utántöltő készlet, amellyel ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON nyomtathat!
Nemzetközileg elismert minőségű, rendkívül nyomtatófej-kímélő HP és Canon tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően

Egyszerűen használható, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, HP, Canon patron töltő és fúvóka-légtelenítő eszközzel
Kedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON jön ki a nyomtatása
Megbízható, évek óta piacon levő HP, Canon utántöltő készletek, minőségi garanciával
Akár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a HP, Canon nyomtatója üzemeltetési költségein
- Nem mindegy!websas.hu

A fém irodai szemétkosár

Az irodában ma már a szemetesvödör helyett a fémhálós papírkosár használatos. Egyik legnépszerűbb irodai kiegészítő az irodai fém szemetes kuka vagy szemétkosár. A fémhálós irodaszerek családja igen kedvelt az irodákban az egységes és korszerű megjelenésüknek köszönhetően.

Egy néhány kivételtől eltekintve (pl. Curver kuka) a műanyag szemetes kosár gyakran bántja a szemünket, főleg ha jó néhány éve használatban van. Kivétel mindig van, mint például a Curver szemetes is. Ezzel szemben a fém szemetes kosár strapabíró, hosszabb használat után is újszerűnek hat.

Fémhálós papírkosár színek

A fémhálós papírkosár festése többnyire fekete, de néha találkozunk ezüstszínűvel is. Ritkábban előfordul angolvörös színű is. Sok irodában számít az esztétikus megjelenés. A fémhálós papírkosár színe legalább árnyalatában harmonizáljon a többi irodaszer színével (pl. pénzkazetta, kulcsszekrény vagy iratrendező). A fekete irodai szemetes kosár alapvetően a legtöbb iroda berendezéshez jól illeszkedik.

Miért ennyire kedvelt a fémhálós papírkosár?

• megjelenése elegáns

• masszív, fém termék

• munkahelyre és otthonra is alkalmas

• számos színben kapható

• négy méretben választható

• kiválóan szellőzik

• tisztítása könnyű.

Szobai szemetes

A fém szemetes ma már egyre inkább fellelhető a modern háztartásban is. A fém kosár megállja a helyét, mint szobai szemetes is. A kis méret, pedig mint asztali szemetes kuka. Igaz ebbe csak néhány ív papír vagy légpárnás boríték fér csupán.

Több helyen látható már, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet. Ilyen esetben néhány szemetes kosárra van szükség. Jó ötlet a papír kosár szélére rögzített névkitűző. A névjegykitűző tartalmazza, hogy melyik kukában mit tárolunk.

Forrás: wts.hu, 2017-05-30 16:52

 
Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lehet a Refill-Paradise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk! - CTRL+D


Internet Explorer böngésző használata esetén:
Kattintson a böngészője Könyvjelzők menüpontjára,
majd a Hozzáadás a Könyvjelzőkhez... menüpontra,
végül az [ OK ] gombra.


NETREND Bt.
6725 Szeged, Veresács u. 51.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.hu

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről

Címkék: HP patron töltés, Canon patron töltés, HP patron, Canon patron feltöltési útmutató, HP tintapatron, Canon tintapatron leírás, HP fekete patron, Canon fekete patron, HP patron töltő tinta, Canon patron töltő tinta