Kérjük, olvassa el részletesen ezt az oldalt, majd válassza ki a menüből a nyomtatója típusát és keresse ki az Önnek megfelelő tintapatront ill. utántöltő készletet! Miért költene el nyomtatásra négyszer-ötször annyit, mint amennyit elegendő lenne? Miért dobja ki a kiürült patronjait és vesz helyettük újat, amikor egyszerűen utántölthetné? Olvassa el részletesen, hogyan tud súlyos tízezreket megtakarítani a nyomtatóján! HP tintapatron utántöltő készlet CANON festékpatron utántöltő szett LEXMARK patron utántöltő készlet Hírlevél, amely Ezreket ér Önnek! Fizetünk Önnek azért, mert Ajánl Bennünket! Megajándékozzuk Önt és Barátait!


Ha Ön eddig sokallta a HP, Canon patron árakat...
          ...Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR!

HP patron utántöltő készletek - Nyomtasson Ön is Ötödáron!
Olvassa végig, hogyan spórolhat meg
akár többszázezer Ft-ot
a következő évek során!


TUDTA, HOGY TINTASUGARAS NYOMTATÓJÁVAL
ÖTÖD- VAGY AKÁR TIZEDÁRON IS NYOMTATHATNA?

HOGY HOGYAN?   Tőlünk most megtudhatja!

 Olvassa el az UTÁNTÖLTÉS? MIÉRT? menüpontot!


HP, Canon patron töltéséhez utántöltő készlet, amellyel ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON nyomtathat!
Nemzetközileg elismert minőségű, rendkívül nyomtatófej-kímélő HP és Canon tinta, a legfejlettebb gyártási technológiáknak köszönhetően

Egyszerűen használható, a dobozban részletes, képekkel illusztrált útmutatóval, HP, Canon patron töltő és fúvóka-légtelenítő eszközzel
Kedvező ár, amellyel - még a postaköltséggel együtt is - ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON jön ki a nyomtatása
Megbízható, évek óta piacon levő HP, Canon utántöltő készletek, minőségi garanciával
Akár több tízezer Ft-os évi megtakarítás a HP, Canon nyomtatója üzemeltetési költségein
- Nem mindegy!websas.hu

Elragadó mesekönyvek, amit imádnak a kicsik

A felnövekvő csemetének tekintélyes igénye akad arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa a klasszikus emberi összefüggéseket, szimpatizáljon a hősökkel, és megismerje a gonoszokat

Versek gyerekeknek - A meseillusztrálások aszerint készülnek munkahelyünkön, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amelyet akar a gyerekszobában látni képként. Arra is van mód, hogy sok fabulából egy kis képes mesekönyvet rendeljen személyre szabva a lurkó igényeinek megfelelően.

A népmesék a megélhetési bonyodalmakat mindig tömören és egyértelműen fogalmazzák meg. Így a gyermek a mondanivaló lényegével kerül szembe, míg a nyakatekertebb cselekmény csak összezavarná Őt. A mesekönyv minden állapotot leegyszerűsít. Alakjait határozott vonallal rajzolja meg, a részletek közül csak a legfontosabbakkal foglalkozik. Szereplőiben minimális az egyéni vonás, inkább típusokat képviselnek. Több modern mesetörténettel ellentétben, a mesékben a rossz éppúgy jelen van, mint az erény. A jó és a rossz szinte minden mesében alakot ölt valamelyik szereplőben, és megnyilvánul tetteiben, mint ameddig mindkettő jelen van az életben és minden emberben is. Ez a kettősség hordozza azt az erkölcsi problémát, amelynek megoldásáért küzdeni kell. Mesekönyv folytatásért kattintson ide.

A mesekönyvben valóságos emberekhez hasonló, komplex és életszerű figurák segítségével a ifjoncok nem tudnák olyan egyszerűen megtanulni a jó és a rossz közötti különbséget, mint a végletes jellemek példáján.

A mesekönyv ideje sosem évül el. A mesékre szüntelenül kereslet van, hiszen mindenki vágyakozik a bűbájra a borzongásra. A történet ráadásul felettébb előnyös és lényegi a ifjonc növekedése szempontjából merthogy annak segítségével nő képzelőereje, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átérezhet eltérő állapotokat felszabadíthatja a benne felhalmozott feszültséget.

A mesekönyvek tartalmát minimum olyan jól lehet rajzolni, akár megírni magát a mesét. A meseillusztráláshoz gyermeki látásmód és jó pszichológiai vénák kellenek, amelyekkel azonosulni lehet a gyermeki lélektan rejtelmeivel.

Címkék: mesekönyv

Forrás: meseld.hu, 2016-09-28 12:27

 
Ne feledje, egyszer az Ön nyomtatójából is kifogy a tinta...
...és akkor szüksége lehet a Refill-Paradise-ra!
Bookmark-olja (tegye be a Könyvjelzők közé) ezt az oldalt, hogy visszataláljon...
Hogy segíthessünk! - CTRL+D


Internet Explorer böngésző használata esetén:
Kattintson a böngészője Könyvjelzők menüpontjára,
majd a Hozzáadás a Könyvjelzőkhez... menüpontra,
végül az [ OK ] gombra.


NETREND Bt.
6725 Szeged, Veresács u. 51.
Tel.: (30)218-7667
E-mail: info@refillparadise.hu

Jogi nyilatkozat a vásárlás feltételeiről

Címkék: HP patron töltés, Canon patron töltés, HP patron, Canon patron feltöltési útmutató, HP tintapatron, Canon tintapatron leírás, HP fekete patron, Canon fekete patron, HP patron töltő tinta, Canon patron töltő tinta