Üdvözöljük a www.Refill-Paradise.euceg.hu internetes webáruház 2006 decemberi hírlevelének olvasóit!

A Refill-Paradise.euceg.hu weblapunk célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Hírlevelünk információi értékesek lehetnek mind a magánemberek, mind pedig a több nyomtatót üzemeltető vállalkozások, cégek számára.

 

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal az EPSON tintapatronokra és a HP utántöltő kittekre tudnak jelentős kedvezményeket kapni.

Ha a hírlevelekben szereplő kedvezmény-kuponokra az ismerőseinek is szüksége lehet, bátran küldje el nekik az egész hírlevelet, hiszen ez az ő számukra is komoly megtakarítást jelenthet a jövőben.


Havi hírlevelünkkel értékes tanácsokat, információkat adunk Önnek ahhoz, hogy tintasugaras nyomtatóját sokoldalúbban, gazdaságosabban, elégedettebben használhassa. Korábbi hírleveleinket a Refill-Paradise weblapján -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

Ehavi tippünk:

Milyen szempontok alapján érdemes nyomtatót vásárolni?

Pár nap múlva itt a karácsony, mindenki igyekszik minél hasznosabb ajándékkal meglepni a családtagjait. Sokan vásárolnak ilyenkor számítástechnikai eszközöket, komplett számítógép-konfigurációkat, de önállóan nyomtatókat is. Most a nyomtatóválasztásban szeretnénk segíteni néhány hasznos gondolattal, amelyek egyike-másika akár a nyomtató árának a többszörösét is érheti a következő évek során.

- Döntsük el, mire is szeretnénk használni a nyomtatót.
Ma már a színes nyomtatásra egyre inkább szükség van, tehát lézernyomtatót csak abban az esetben célszerű választani, ha valóban csak fekete-fehér nyomtatásra van szükség, de ott igazán nagy teljesítményre és sebességre. Ha csak egy kisebb vagy közepes vállalkozás irodai felhasználásáról van szó, továbbra is a tintasugaras nyomtatók vannak előnyben.

Látszólag a lézernyomtatókkal olcsóbb az egy lapra eső nyomtatási költség. Ez akár igaz is lehet, ha magának a nyomtatónak az árát és az amortizációját nem számoljuk, illetve a tintasugaras nyomtatóknál azzal számolunk, hogy mindig kidobjuk a kiürült patront és új -eredeti- patront veszünk bele. Ha a ma már egyre népszerűbb és környezetkímélőbb megoldást, a patronok utántöltését választjuk, a tintasugaras nyomtatók üzemeltetése árban is verhetetlen lesz.

Vannak ma már színes lézernyomtatók is a piacon, de elég drágák, és azok is ugyanolyan gyorsan elavulnak. Nem hiszem, hogy százezreket kell költeni egy nyomtatóra, amit 2-4 év múlva úgyis lecserélünk...

- Próbáljuk meghatározni azt az időtartamot, ameddig ki kell hogy szolgáljon bennünket az a nyomtató, figyelembevéve a technika és az igények gyors fejlődését is.
Ha a mai legmodernebb nyomtatót vesszük, az egy év múlva ugyanolyan túlhaladott technika lesz, mint most az egy évvel ezelőtti modellek. Ráadásul a pillanatnyi legmodernebb technika mindig sokkal drágább, mint az, amelyik 6 hónapja - egy éve volt a legmodernebb. Tehát inkább azt nézzük, hogy milyen funkciókra van szükségünk és azt valóban jól, letisztultan tudja-e az adott készülék, minthogy beleessünk a 'legújabb = legjobb' félrevezető csapdájába. Ilyen funkciók lehetnek a fotóminőségű nyomtatás képessége, a CD-re nyomtatás képessége, a többféle gazdaságossági szintű nyomtatás képessége. Alapvetően a minőségben már nincsenek nagy különbségek a nyomtatók között.

- Vajon egy mindentudó multifunkciós eszközre van Önnek szüksége?
A számítástechnikai boltok polcain csábító ajánlatként vannak jelen az ún. multifunkciós eszközök, amelyek egyszerre tudnak szkennelni, nyomtatni, fénymásolni, faxot küldeni és fogadni. Ez mind nagyon szép és jó, de ugyanezt egy különálló szkenner és nyomtató a számítógépen futó programokkal -sőt némelyik akár azok nélkül is- meg tudja tenni. A különálló eszközök egyik előnye, hogy ha bármelyik tönkremegy vagy elavul, csak azt kell cserélni, nem egy egész multifunkciós szkenneres-nyomtatós-telefonos-modemes készüléket. Tehát gondoljuk meg, hogy tényleg multifunkciós eszközre van-e szükségünk.

- Mennyibe fog kerülni a nyomtató üzemeltetése?
Ha az eredeti gyári patronokkal akarjuk üzemeltetni a nyomtatót, akkor igaz az az ökölszabály, hogy minél olcsóbb a nyomtató, annál drágább lesz hozzá a patron. (A LEXMARK nyomtatókat látni bruttó 10.000.- Ft körüli árakon vagy az alatt, miközben egy színes patron hozzá kb. 8.000.- Ft, és a 10.000.- Ft-os készülékhez már adnak egyet, igaz, hogy csak harmadáig töltve, hogy kellően gyorsan kifogyjon...)
Ha a nyomtatóválasztáskor szem előtt tartjuk a patronja tölthetőségét, már pár hónap alatt megtakaríthatjuk akár a teljes nyomtató árának megfelelő összeget is, csupán azzal, hogy nem kell mindig 5.000 - 8.000.- Ft-okat kiadni egy-egy patronra.

A 27-es / 28-as patronokat használó kisebb HP nyomtatók minden olyan igényt ki tudnak elégíteni, ahol nincs szükség teljes fotóminőségű nyomtatásra. Az 56 / 57 / 58-as kódú patronokat használó HP nyomtatók már fotónyomtatásra is képesek az opcionálisan megvásárolható 58-as patronnal, amely egy kevés fekete mellett két 'világos' színt is tartalmaz, így a színes patron telt színeivel együtt 5 szín + fekete áll rendelkezésre a teljes színképzéshez.

Egy másik jó választás lehet a LEXMARK nyomtatók bármelyike, bár itt már a patronárak kellően magasak, tehát ha patront kell cserélni, az összemérhető lesz a nyomtató árával. Amíg csak utántölteni kell, hasonlóan gazdaságosak, mint a HP-k.

A nagy multikban és számítástechnikai boltokban megjelent a CANON nyomtatók új sorozata is, amely a PG-40 és a CL-41 patronokat használja. Sokáig ehhez nem tudtunk utántöltési lehetőséget biztosítani, de ma már megjelent ezekhez a patronokhoz is a rendkívül gazdaságos utántöltő készlet.

Legkevésbé az EPSON nyomtatókat javasolnám, ezekhez a patronok még nálunk is relatíve drágák, pedig lényegesen az eredeti patronok árai alatt tudunk maradni a minőségi követelmények megőrzése mellett is. További hátrányuk, hogy ha netán valami 'kínai' patront tesz bele az ember, ellenőrizhetetlen minőségű tintával, akkor még a fej is sérülhet, vagy a beszáradás esélye növekszik meg annyira, amennyit már nem biztos, hogy érdemes kockáztatni. (Ilyen patronok ma már 'elképesztően olcsó' árakon is beszerezhetők, de a minőségük és a tinta-tartalmuk gyakran teljesen ellenőrizhetetlen.) Ha az EPSON nyomtatófejjel történik valami, azt már általában gazdaságilag totálkárosnak minősítik, gyakran olcsóbb egy új nyomtató, mint a fejcsere egy tönkrement EPSON-ban.

Egyetlen olyan érvet találtunk, amely a DuraBrite tintát használó EPSON nyomtatók mellett szól, mégpedig akkor érdemes ebben a nyomtatótípusban gondolkozni, ha a nyomtatásunkat kültérre, UV-sugárzásnak, napfénynek kitett környezetbe szánjuk. Erre a DuraBrite tinta messzemenőkig alkalmas. A DuraBrite tintát tartalmazó eredeti patronoknak az ink-mate változata is ugyanúgy DuraBrite tintát tartalmaz, ezek a T0431, T0441, T0442, T0452, T0443, T0453, T0444, T0454 illetve a T048... kezdetű patronok. Ezeknek az ink-mate megfelelője lényegesen kedvezőbb árú az eredeti patronoknál.

Várjuk a megrendeléseiket. Vegyék igénybe a hírlevelekben található kedvezménykuponokat!    >>> www.Refill-Paradise.EuCeg.hu

Minden Kedves Olvasónknak, Ügyfelünknek
Kellemes Karácsonyt
És
Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!


Termékeink világszinten elismert színvonalú ink-mate tintapatron-utántöltő kittek és kompatibilis nyomtatópatronok. Ezek használatával a nyomtatási költségeinek 50, vagy akár 80%-át is megtakaríthatja, azaz legalább a felét, de akár a költségek négyötödét is.

Értesítjük különféle akcióinkról, amelyeket Ön vagy bármely ismerőse ki tud használni.

A hírlevelek egy vagy több termékkörre vonatkozó akciós kuponokat is tartalmaznak, amelyeket a rendelésében feltüntetve Ön 5-15% további kedvezményre jogosult.

Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban nyomtatni.

A 2006. december végéig érvényes 15%-os kedvezményt az ink-mate EPSON tintapatronjaira a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Epson-15%-DestinySummers-12
A 2006. december végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate HP utántöltő kittjeire a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     HP-5%-SammyTyler-12

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is.

Korábbi hírleveleinket a www.Refill-Paradise.Euceg.hu főoldalának alján található linkkel tudja elérni. Az ehhez szükséges jelszó: egyrejobban

Kérjük, tekintse meg a termékeink árlistáját és a további információkat a
     http://www.refill-paradise.euceg.hu weblapon. Érdemes betenni a Kedvencek közé, hogy bármikor segíthessünk, amikor kifogy a nyomtatójából a tinta...

További sok sikert kíván:
      A Refill-Paradise csapata, a NETREND Bt.