Üdvözöljük a www.Refill-Paradise.euceg.hu internetes webáruház 2006 áprilisi hírlevelének olvasóit!

A Refill-Paradise.euceg.hu weblapunk célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Hírlevelünk információi értékesek lehetnek mind a magánemberek, mind pedig a több nyomtatót üzemeltető vállalkozások, cégek számára.

 

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal az EPSON tintapatronokra és a LEXMARK utántöltőkre tudnak jelentős kedvezményeket kapni.

Ha a hírlevelekben szereplő kedvezmény-kuponokra az ismerőseinek is szüksége lehet, bátran küldje el nekik az egész hírlevelet, hiszen ez az ő számukra is komoly megtakarítást jelenthet a jövőben.


Havi hírlevelünkkel értékes tanácsokat, információkat adunk Önnek ahhoz, hogy tintasugaras nyomtatóját sokoldalúbban, gazdaságosabban, elégedettebben használhassa. Korábbi hírleveleinket a Refill-Paradise weblapján -jelszavas hozzáféréssel- el tudja olvasni. A jelszó: egyrejobban.

Ehavi tippünk:

Nyomtatók összehasonlítása megbízhatóság és karbantartási igény szerint

Ha nyomtatót vásárolunk, gyakran lenyűgöznek a gyönyörű, ragyogó színekkel nyomtatott képek, hatásukra elfeledkezünk minden más szempontról és azonnal döntést hozunk egyik vagy másik nyomtató megvásárlásáról. Pedig a piacon levő színes tintasugaras nyomtatók nyomtatási minőségei között ma már nincsenek ilyen ég-és-föld különbségek. Nézzük most meg a többi szempontot is.

Nyilvánvalóan egy fotónyomtató és egy nem fotónyomtatásra tervezett nyomtató nyomata között jelentős lesz a különbség, tehát a nyomtatókat csak a saját kategóriájukban hasonlítsuk össze, fotónyomtatót fotónyomtatóval, irodai nyomtatót irodai nyomtatóval.

A nyomtatás minőségében a felhasznált papír is nagy különbségeket tesz. Egy normál írógéppapírra soha nem tudunk olyan szép, élénk színeket nyomtatni, mint egy félfotópapírra vagy fotópapírra. (A félfotópapírok mártott papír néven is kaphatóak, lényegesen olcsóbbak, mint a fotópapír, a nyomtatás pedig lényegesen jobb minőségű lesz a használatukkal, mint a normál írógéppapírra nyomtatás esetén.)

A tapasztalatok szerint a legkényesebb -és üzemeltetési költségei szerint is a legköltségesebb- nyomtatótípusnak az EPSON tintasugaras nyomtatói bizonyultak. Ezekkel ha valami baj van, amit a fejtisztítás 1-2-szeri lefuttatása nem old meg, abból mindenképpen szerviz lesz, ami bonyodalmakkal, kiesett idővel és komoly költségekkel jár.

A CANON nyomtatók ebből a szempontból kedvezőbbek. Több típusnál a fúvókasor a patron része, így a legkényesebb rész, a fúvókasor problémája is orvosolható egy patroncserével. Más CANON típusok esetén, ahol a patron csak tintatartályként szolgál, a fúvókasor házilag kivehető, tisztítható, karbantartható. Egy esetleges fúvókabeszáradás esetén nem kell rögtön szervizbe vipelni a nyomtatót, sok minden megoldható házilag is. (A fúvókatisztításról szóló cikkünket a 2005. szeptemberi hírlevélben találja.)

A LEXMARK / SAMSUNG nyomtatók többsége nem tud fotónyomtatást végezni kielégítő minőséggel, és a patronok is igen borsos árúak ezekhez a típusokhoz. De legalább a nyomtatók ára igen alacsony...

A legkedvezőbb megoldást sok esetben a HP nyomtatók biztosítják. Egy esetleges patroncsere is elviselhető költségű, és -mivel a patronok elég sokszor újratölthetők- erre ritkán van szükség. A feltöltőkészletekkel a nyomtatási költségek akár a lézernyomtatók költségei alatt is tarthatók, miközben -a lézernyomtatókkal ellentétben- lehetőség van színes, sőt, akár fotóminőségű nyomtatásra is.


Termékeink világszinten elismert színvonalú ink-mate tintapatron-utántöltő kittek és kompatibilis nyomtatópatronok. Ezek használatával a nyomtatási költségeinek 50, vagy akár 80%-át is megtakaríthatja, azaz legalább a felét, de akár a költségek négyötödét is.

Értesítjük különféle akcióinkról, amelyeket Ön vagy bármely ismerőse ki tud használni.

A hírlevelek egy vagy több termékkörre vonatkozó akciós kuponokat is tartalmaznak, amelyeket a rendelésében feltüntetve Ön 5-15% további kedvezményre jogosult.

Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, vagy akinek szeretne segíteni a nyomtatási költségeinek csökkentésében, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban nyomtatni.

A 2006. május végéig érvényes 15%-os kedvezményt az ink-mate EPSON tintapatronjaira a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Epson-15%-LizHoney-03
A 2006. május végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate LEXMARK utántöltőire a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Lexmark-5%-AshtonMoore-03

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is.

Korábbi hírleveleinket a www.Refill-Paradise.Euceg.hu főoldalának alján található linkkel tudja elérni. Az ehhez szükséges jelszó: egyrejobban

Kérjük, tekintse meg a termékeink árlistáját és a további információkat a
     http://www.refill-paradise.euceg.hu weblapon. Érdemes betenni a Kedvencek közé, hogy bármikor segíthessünk, amikor kifogy a nyomtatójából a tinta...

További sok sikert kíván:
      A Refill-Paradise csapata, a NETREND Bt.