Üdvözöljük a www.Refill-Paradise.euceg.hu internetes webáruház 2005 szeptemberi hírlevelének olvasóit!

A Refill-Paradise.euceg.hu weblapunk célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Hírlevelünk információi értékesek lehetnek mind a magánemberek, mind pedig a több nyomtatót üzemeltető vállalkozások, cégek számára.

 

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal az EPSON és LEXMARK nyomtatók tulajdonosai tudnak előnyösebb áron vásárolni.

Ha a hírlevelekben szereplő kedvezmény-kuponokra az ismerőseinek is szüksége lehet, bátran küldje el nekik az egész hírlevelet, hiszen ez az ő számukra is komoly megtakarítást jelenthet a jövőben.


Havi hírlevelünkkel értékes tanácsokat, információkat adunk Önnek ahhoz, hogy tintasugaras nyomtatóját sokoldalúbban, gazdaságosabban, elégedettebben használhassa. Most a HP és egyes CANON nyomtatók fúvókáinak karbantartásáról és az esetleges beszáradások megszüntetéséről osztunk meg Önökkel néhány tippet.

Ehavi tippünk:

A HP nyomtatók patronszint-jelzőjének alaphelyzetbe állítása

Az újabb HP és LEXMARK nyomtatóknál ötletes módon oldották meg a patronban levő tinta szintjének mérését: a nyomtató 'megszámolja', hogy hány tintacseppet lőttek már ki, és ezt egy -laboratóriumi mérésekkel meghatározott- névleges 'patron-tintacsepp-szám'-hoz hasonlítja. Ebből az is következik, hogy a nyomtató nem fogja észrevenni, hogy feltöltöttük a patront, tehát a szintjelző továbbra is üresnek mutatja azt.

A LEXMARK nyomtatók esetében nincs probléma, mert minden patronbehelyezéskor megkérdezi, hogy teli patront tettünk-e be, és ha igen, akkor aszerint számolja a hátralevő tintát.

A HP nyomtatók viszont nem kérdeznek semmit, viszont felismerik a behelyezett patronokat az érintkezősor segítségével kiolvasott kód alapján, és mindig a két utolsó patron tintaszintjét tárolják is. Ez ad lehetőséget arra, hogy 'becsapjuk', elhitessük a nyomtatóval, hogy most egy új patron van benne.

Az eljárás a következő:
- Kiválasztunk két olyan érintkezőt, amely érintett a patronkód meghatározásában. Nevezzük ezeket 'A' és 'B' érintkezőknek.
- Ragasztószalag sarkával leragasztjuk az 'A' érintkezőt, majd a patront betesszük a nyomtatóba. Ha abbahagyta a fejmozgatást, megállt, kivehetjük. Lehet, hogy hibát jelez a nyomtató, de ne törődjünk vele.
- Most leragasztjuk a 'B' érintkezőt is, majd a patront betesszük a nyomtatóba. Ha abbahagyta a fejmozgatást, megállt, kivehetjük. Ismét hibát jelezhet a nyomtató, de ne törődjünk vele.
- Vegyük le mindkét ragasztószalag-darabot, töröljük meg az érintkezőket és helyezzük vissza a patront a nyomtatóba. A tintaszintjelző ismét teli patront jelez.

Az 'A' és 'B' érintkezők a HP 27, HP 56 és HP 58 patronok esetében:
- 'A': balról a második érintkező-oszlop legfelső érintkezője
- 'B': jobbról a második érintkező-oszlop legfelső érintkezője

Az 'A' és 'B' érintkezők a HP 28 és HP 57 patronok esetében:
- 'A': balról a második érintkező-oszlop legfelső érintkezője
- 'B': jobbról az első érintkező-oszlop legfelső érintkezője

Esetleg egy még egyszerűbb módszer arra az esetre, ha már van két tönkrement, üres, beszáradt patronunk: sorban tegyük be az egyiket, majd a másikat, végül az újratöltött patronunkat. Mivel csak két patron azonosítóját és tintaszintjét jegyzi meg a nyomtató, így a feltöltött patronunkat már a harmadikként, ezzel együtt új patronként érzékeli.


Termékeink világszinten elismert színvonalú ink-mate tintapatron-utántöltő kittek és kompatibilis nyomtatópatronok. Ezek használatával a nyomtatási költségeinek 50, vagy akár 75%-át is megtakaríthatja, azaz legalább a felét, de akár a költségek háromnegyedét is.

Értesítjük különféle akcióinkról, amelyeket Ön vagy bármely ismerőse ki tud használni.

A hírlevelek egy vagy több termékkörre vonatkozó akciós kuponokat is tartalmaznak, amelyeket a rendelésében feltüntetve Ön 5-15% további kedvezményre jogosult.

Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban nyomtatni.

A 2005. október végéig érvényes 15%-os kedvezményt az ink-mate EPSON tintapatronjaira a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Epson-15%-Tawny-Roberts-10
A 2005. október végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate LEXMARK utántöltő kittjeire a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Lexmark-5%-Gina-Lynn-10

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is.

Kérjük, tekintse meg a termékeink árlistáját és a további információkat a
     http://www.refill-paradise.euceg.hu weblapon. Érdemes betenni a Kedvencek közé, hogy bármikor segíthessünk, amikor kifogy a nyomtatójából a tinta...

További sok sikert kíván:
A Refill-Paradise csapata, a NETREND Bt.