Üdvözöljük a www.Refill-Paradise.euceg.hu internetes webáruház 2005 szeptemberi hírlevelének olvasóit!

A Refill-Paradise.euceg.hu weblapunk célja, hogy Önnek sokkal gazdaságosabb nyomtatást tegyen lehetővé tintasugaras nyomtatójával.

Hírlevelünk információi értékesek lehetnek mind a magánemberek, mind pedig a több nyomtatót üzemeltető vállalkozások, cégek számára.

 

Ehavi hírlevelünkben szereplő kedvezmény-kuponokkal a HP, EPSON és egyes CANON nyomtatók tulajdonosai tudnak előnyösebb áron vásárolni.

Ha a hírlevelekben szereplő kedvezmény-kuponokra az ismerőseinek is szüksége lehet, bátran küldje el nekik az egész hírlevelet, hiszen ez az ő számukra is komoly megtakarítást jelenthet a jövőben.


Havi hírlevelünkkel értékes tanácsokat, információkat adunk Önnek ahhoz, hogy tintasugaras nyomtatóját sokoldalúbban, gazdaságosabban, elégedettebben használhassa. Most a HP és egyes CANON nyomtatók fúvókáinak karbantartásáról és az esetleges beszáradások megszüntetéséről osztunk meg Önökkel néhány tippet.

Ha beszárad a patron fúvókája...

Azoknál a patronoknál, amelyekbe bele van építve a fúvókasor (ezeket a sok-sok érintkezőről és a patron alján levő, tintanyomot hagyó rézszínű lemezkéről lehet megismerni), gyakori probléma, hogy az egyes színek kifogyása esetén ezek a fúvókák beszáradnak, eltömődnek.

A patronban levő tintát hagyományos oldószerek és a víz nem oldja, legfeljebb fellazítja. A fúvókákba beszáradt tinta eltávolítására próbálja ki az alábbi módszert, amely az esetek igen nagy hányadában segít:

Teáskannában (csőrös vagy 'fütyülős') tegyen fel forrni egy kevés vizet. Fél centi elegendő, a célunk egy enyhe gőzsugár előállítása. Ebbe a gőzsugárba tartsa bele a patron fúvókasorát, természetesen nagyon vigyázzon, hogy a gőzzel meg ne égesse magát. Ezt a nedves melegítést végezze 1-2 percig, közben papírzsebkendővel vagy papírtörlővel itassa le a fúvókákról a fellazított, cseppenni készülő tintás levet. Ha úgy látja, hogy már mindegyik szín szép, egészséges lenyomatot hagy, befejezheti a gőzölést. Ezután még egy patronlégtelenítés elvégzése ajánlott úgy, ahogy az utántöltő útmutatójában szerepel, majd a patront -gondosan letörölgetve róla a nedvességet- a nyomtatóba helyezzük és egy fejtisztítási programot futtatunk rajta.

Az eddigi tapasztalatok szerint az esetek több mint 80%-ában rendbe lehet hozni a nem túl súlyos mértékű beszáradást.

Ha a patron továbbra sem nyomtat megfelelően, akkor valószínű, hogy a fúvókák izzítószála ment tönkre. Ezek általában 8-15 feltöltésnyi élettartamúak, tehát kb. ennyi feltöltés után kell új patront vennünk.

Még egy fontos lépése van a fúvókatisztításnak: Ha sikerrel jártunk, feltöltöttük a patront és megtisztítottuk a fúvókákat, meséljük el a sztorit az összes nyomtatóhasználó barátunknak... :-)


Termékeink világszinten elismert színvonalú ink-mate tintapatron-utántöltő kittek és kompatibilis nyomtatópatronok. Ezek használatával a nyomtatási költségeinek 50, vagy akár 75%-át is megtakaríthatja, azaz legalább a felét, de akár a költségek háromnegyedét is.

Értesítjük különféle akcióinkról, amelyeket Ön vagy bármely ismerőse ki tud használni.

A hírlevelek egy vagy több termékkörre vonatkozó akciós kuponokat is tartalmaznak, amelyeket a rendelésében feltüntetve Ön 5-15% további kedvezményre jogosult.

Ha az ismeretségi körében van valaki, aki fel tudná használni a kedvezmény kupont, küldje el neki az egész hírlevelet. Ezzel nem csak az ismerősének segít pénzt megtakarítani, hanem nekünk is segít, hogy minél több embernek segíthessünk gazdaságosabban nyomtatni.

A 2005. szeptember végéig érvényes 15%-os kedvezményt az ink-mate EPSON tintapatronjaira a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Epson-15%-Chloe-Jones-09
A 2005. szeptember végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate HP utántöltő kittjeire a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     HP-5%-Barbara-Streisand-09
A 2005. szeptember végéig érvényes 5%-os kedvezményt az ink-mate CANON utántöltő kittjeire a következő kupon-kóddal vehetik igénybe:
     Canon-5%-Richard-Gere-09

A megrendelésébe feltétlenül írja bele a kedvezmény-kupon-kódot, mert csak ezzel jár Önnek a kedvezmény. A kedvezmény-kupont átadhatja ismerőseinek is.

Kérjük, tekintse meg a termékeink árlistáját és a további információkat a
     http://www.refill-paradise.euceg.hu weblapon. Érdemes betenni a Kedvencek közé, hogy bármikor segíthessünk, amikor kifogy a nyomtatójából a tinta...

További sok sikert kíván:
A Refill-Paradise csapata, a NETREND Bt.